Telmore – Priser & brugeroplevelser

Her er oversigt over priserne på mobilabonnement og kundernes bedømmelser og anmeldelser af Telmore.

Netværk & Dækning: 8,11/10
Kundeservice & ydelser: 8,22/10
Samlet kundetilfredshed: 8,17/10
Anette Gøbel Villadsen
1 2 3 4 5

Anette Gøbel Villadsen

Ekstrem dårlig kundeservice. De har haft rod i rådgivning og de trækker penge alt for ofte (og medarbejderne kan ikke forklare hvorfor, når man ringer ind). Desuden har de ikke holdt, hvad de lovede mht. sammensætning af abonnement.

Martin Høivang Pedersen
1 2 3 4 5

Martin Høivang Pedersen

Virkelig godt selskab. Var der i 7 år, men forlod dem, da jeg fik et bedre tilbud. Har været i 6 andre selskaber siden da (3, oister, Telia, cbb, DLG mobil og senest telenor, som også var den værste) vente tilbage til telmore, fordi det var der, der var bedst dækning og bedst kundeservice, og det er der stadig. Klart det bedste teleselskab efter min mening...

Torben Stenholt Jensen
1 2 3 4 5

Torben Stenholt Jensen

Har prøvet andre selskaber gennem de sidste mange år men er altid vendt tilbage til Telmore. Der er sjældent nogen problemer med dækning i min del af landet, oplever dog ret store dækningsprobler i Vestjylland men det er vist et generelt problem for alle selskaber. Desuden har jeg kun haft et enkelt betalingsproblem og det blev løst tilfredsstillende af kundeservice. Alt i alt et selskab som jeg er fuldt tilfreds med.

Mads Simson Degn
1 2 3 4 5

Mads Simson Degn

Efter at have prøvet nærmest alle udbydere på marked, er vi tilbage på Telmore.
De har den bedste dækning på vores bopæl.
Nu kan vi i det mindste stå udenfor og føre en samtale. Førhen mistede vi opkald og modtog ikke beskeder og skulle rende ud af døren når telefonen ringede.

Martin Vest Zielke
1 2 3 4 5

Martin Vest Zielke

Jeg har haft Telmore i mange år, jeg er rimelig tilfreds, dog satte de for ikke så lang tid siden prisen på min pakke ved dem op fra 99 kr. til 109 kr. uden at skrive om det, som de skal.

Peter Lysgaard
1 2 3 4 5

Peter Lysgaard

Jeg har haft sonofon, telia og 3 som mobiludbydere, men det kun fordi de tilbød en billig mobil i forbindelse med oprettelse af mit abonnement. Hver gang er jeg dog blevet skuffet over dækningen, og data hastigheden her i nyere tid. Men Telmore eller TDCs net er bare det netværk med bedst dækning og nu også det hurtigste netværk. Ydermere har jeg den store Telmore Play pakke og synes klart den er pengene værd!

Allan Aagaard Rasmussen
1 2 3 4 5

Allan Aagaard Rasmussen

Telmore har god dækning (TDC\'s netværk), og rimelige priser i forhold til tale og data. Desuden er der muligheden for Telmore Play, som giver adgang til div. streamingtjenester som f.eks. HBO Nordic, C More og Telmore Music.

Jens Christian Gram Junge
1 2 3 4 5

Jens Christian Gram Junge

Jeg har været kunde ved Telmore i mange år (2003-20012 og igen fra 2013-nu), og har altid været tilfreds. Før jeg skiftede i 2012 vidste jeg ikke, hvor godt jeg havde det, indtil jeg først prøvede Oister og derefter Bibob. Problemet med begge selskaber var deres dækning i mit område. Skiftede for at få 4G, som Telmore var lidt langsomme til at tilbyde, men siden de fik det og jeg kom tilbage til Telmore, har jeg ikke haft nogen problemer med dækning.

Morten Rongsted
1 2 3 4 5

Morten Rongsted

Telmore er nemme at komme i kontakt med og jeg kan finde alt hvad jeg har brug for at vide på nettet. Endvidere har de en app så jeg kan holde øje med mit forbrug at data, sms osv.

Jens Darnell
1 2 3 4 5

Jens Darnell

Jeg har været hos cbb (super kunde service som hos telmore, men ringe dækning, som telia deler med dem, har jeg også haft) har været hos tdc( super dækning, mindre service) nu telmore, faktisk hele familien er der nu, fantastisk dækning, 4G i hele landet og god fart, og rigtig hjælpsom service, og de kan også levere priser, faste priser hver måned, super tilfreds med mit tele selvskab

Lasse Chr
1 2 3 4 5

Lasse Chr

Jeg er stort ud tilfreds med Telmore. Har jeg haft problemer, har kundeservice været behjælpeligt med hjælpen. Købt et par mobiler igennem deres shop. Fejl på en af dem og der blev hurtigt hjulpet fra Telmores side. Jeg bliver der nok lidt endnu... Det \\\"største\\\" minus, har været mobiltnettet ved de nordjyske kyster. Der ville den kun gå på Edge. Mvh Lasse N . Chr.

Jesper Bagger-Bahnsen
1 2 3 4 5

Jesper Bagger-Bahnsen

Har haft telmore siden den spæde start. Jeg har oftest rigtig god dækning på TDC\'s net og jeg kigger jævnligt om på vilkår og kan konstatere at de ikke har de aller største data og talepakker, men jeg er generelt meget tilfreds i forhold til value for money. Kan klart anbefale telmore.

Jens Stjanne Petersen
1 2 3 4 5

Jens Stjanne Petersen

Havde 3 før dårlig dækning når jeg klagede var svaret desværre 3 satser på de store byer valgte telmore og alt kører på skinner super dækning fantastisk kundeservice sådan

Majbritt Hindborg Hølledig
1 2 3 4 5

Majbritt Hindborg Hølledig

Jeg er virkelig overrasket over hvor godt Telmore er!

Dækning:
Før havde jeg Oister og må da sige at jeg var virkelig dødtræt af og sidde med mobilen i S toget hvor jeg hverdag pendler mellem Hillerød og København samt af og til Århus. Oplever temmelig dårlig dækning og mister altid tålmodighed og frusterende når ikke kunne komme videre på internet og Facebook arbejde så langsomt data.
Skiftede til Telmore pga billigere. Har ikke oplevet en en eneste problem med dækning overhovedet. Den er i top. Også hjemme hos mine forældre som bor ude på landet i Nordjylland. Oister havde dårlig dækning hos dem.
Giver 10/10

Abonnement:
Fik Telmore Play til en god pris pr måned. Virkelig god pris og får rigtig meget for pengene!
Giver 10/10

Kundeservice:
Alle de gange jeg skulle bruge hjælp fra kundeservice. Må jeg virkelig sige de har en god service og hurtig betjening. Jeg klager slet ikke.
Giver 10/10

Samlet giver jeg 100% for Telmore. Her er jeg en tilfreds kunde hos dem 100%

Kh Majbritt

Mathias Auchenberg
1 2 3 4 5

Mathias Auchenberg

jeg har aldrig haft problemer med telmore. der var engang jeg glemte min adgangskode. Det fik jeg så sagt videre til telmore, og fik hurtigt en ny adgangskode.

Rikke Elisabeth Holm
1 2 3 4 5

Rikke Elisabeth Holm

jeg har prøvet et par forskellige mobil-selskaber men er altid vendt tilbage til Telmore.
og er især glad for det nu hvor jeg har TelmorePlay føler virkelig jeg får noget for pengene.
har givet 9 i begge svar muligheder, da jeg syntes det er svært at give top karakter ved noget man selvfølelig altid håber der videreudvikler sig.
ment på den måde med at man engang skulle betale for sms osv men nu er det en gratis del af næsten alle parker.
håber Telmore bliver ved med at holde den gode stil!
har heller ikke fået nogle uventet regninger hos Telmor, som jeg har oplevet hos fx Telia

Lars Schneekloth Nielsen
1 2 3 4 5

Lars Schneekloth Nielsen

Jeg er yderst tilfreds med Telmore. Min baggrund for den udtalelse, er som kunde gennem minimum 10 år. De seneste par år med fire abonnenter. Personligt har jeg haft fornøjelsen af Telmore Play siden introduktionen. Jeg benytter mig af stort set alle tilbud i dette abonnement - og er meget begejstret.

Anders Westermann
1 2 3 4 5

Anders Westermann

Telmore Play er den ultimative pakke og INGEN af de andre selskaber kommer i nærheden af den pakke. Og de ved det godt - når de ringer med deres tilbud og jeg siger, at jeg har Telmore Play, forstummer de og ved godt at der ikke er noget at komme efter.

Benjamin L. Nielsen
1 2 3 4 5

Benjamin L. Nielsen

Har prøvet alle de 4 store teleselskaber. Det eneste der virker her i kildemarken 4100 er tdcs net.

De andre har man 1-0 streger signal.

Så derfor faldt valget på telmore som benytter tdcs net. Her er signalet i top og hastigheden hurtig.

Det fungerer bare. Har brugt kundeservice få gange. Og de virker også dygtige og ventetiden er kort.

Lasse Chr
1 2 3 4 5

Lasse Chr

Jeg har været og er, meget tilfreds med Telmore. Ved henvendelser har der været en god feedback, af mine spørgsmål og de problemer der har været, er blevet løst. Det eneste er at der på mobilt internet, har været dårligt på de nordjyske vestkyster. Gået fra 3G til Edge. Men når det er sjældent man er der, går det nok.

Kaspar Cort Madsen
1 2 3 4 5

Kaspar Cort Madsen

Telmore bruger TDCs netværk og det virker for det meste godt. Har dog nogle huller bag Herlev Hospital hvor der er områder helt uden signal. Hvor jeg bor er der svagt antennesignal, men Dataforbindelse er dog for det meste helt i orden hvilket virker lidt underligt. Men det gør at jeg ikke, samlet set, oplever dækningen som et problem.
Telmores udbud af tjenester under Telmore Play er helt formidabel.
Hjemmesiden fungerer perfekt og hurtigt med selvbetjening, og eks. bestilling af nyt SIM kort er nemt og kommer hurtigt.
Stor tilfredshed med Telmore generelt.
Vil anbefale det til andre og tænker slet ikke på at skifte.

1 2 3 4 5

Har ikke oplevet problemer med Telmore og de har give mig et billigere abb. for at matche prisen på en konkurrent, ville bare ønske de selv gjorde opmærksom på at de nedsætter prisen på ens pakke.

1 2 3 4 5

Jeg har valgt at have hele families numre hos Telmore, hvor et af dem er Telmore Play. Hvilket giver husstanden en masse gode streaming oplevelser. Priserne på Telmores produkter, kunne måske godt være lidt billigere.. Men kvaliteten af nettet (TDCs) er super, og skulle jeg en sjælden gang have behov for at kontakte dem telefoniske, er der altid vellig betjening og en fantastisk imødekommenhed.

Jes Filtenborg Søndergaard
1 2 3 4 5

Jes Filtenborg Søndergaard

Perfekt med diverse andre udbud som tv og musik streamer.

Peter Lysgaard
1 2 3 4 5

Peter Lysgaard

Jeg skiftede til Telmore fra Callme på grund af dækningen og jeg er ikke blevet skuffet!

Lars Kjærsgaard
1 2 3 4 5

Lars Kjærsgaard

Jeg har kun været tilfreds med mit selvskab, der er god dækning, og de gange jeg har haft fat i kundeservice har de kunne hjælpe.

Rasmus Melbye Kjeldmand
1 2 3 4 5

Rasmus Melbye Kjeldmand

Lige skiftet tilbage til telmore, men plejer at have god service

Niels Kondrup Hansen
1 2 3 4 5

Niels Kondrup Hansen

rigtig god dækning nu for Telmore. Bruger TDC\'s net som skal være landets bedste i flere å

Leif Toftdahl Jensen
1 2 3 4 5

Leif Toftdahl Jensen

Godt Godt og Godt

Pia Folmann Nicolaisen
1 2 3 4 5

Pia Folmann Nicolaisen

Vi havde Oister i et par måneder, men dækningen i vores område var helt håbløs og nu har vi så Telmore så på alle måder indfrier vores forventninger.

Niklas Hjelm Hansen
1 2 3 4 5

Niklas Hjelm Hansen

Alt som Telmor gør er ret godt. Telmore Play burde dog have nye musikudgivelser hurtigere samt et større udvalg.

Poul Nielsen
1 2 3 4 5

Poul Nielsen

Super service og godt abonnement

Jens Christian Gram Junge
1 2 3 4 5

Jens Christian Gram Junge

Har været kunder ved både BiBoB, Oister, og TELMORE, og dækningen er klart bedst ved TELMORE.

Jeppe Mariager-Lam
1 2 3 4 5

Jeppe Mariager-Lam

Super godt tilfreds med Telmore

Thomas Jessen
1 2 3 4 5

Thomas Jessen

Telmore er generelt et godt selskab det kniber dog gevaldigt med mobil dækning ved grænsen til tyskland

Thomas Sørensen
1 2 3 4 5

Thomas Sørensen

Generelt et udemærket selskab, men lidt dårlig dækning hvor jeg bor og for høje priser sammenlignet med konkurrenterne.

Jesper Aamand Enevoldsen
1 2 3 4 5

Jesper Aamand Enevoldsen

Lad mig da lige vinde den telefon!

Jógvan Juul Poulsen
1 2 3 4 5

Jógvan Juul Poulsen

God dækning, fin kundeservice

Rasmus Eschou Lægaard Møller
1 2 3 4 5

Rasmus Eschou Lægaard Møller

Tilfreds kunde på 12.år.

Nicolas Ringheim
1 2 3 4 5

Nicolas Ringheim

Godt produkt, bruger især filmtjenesterne som er forbundet med det

Kristoffer LéSzafranski Nielsen
1 2 3 4 5

Kristoffer LéSzafranski Nielsen

Sony Xperia Z5

Sebastijan Violeta Jon
1 2 3 4 5

Sebastijan Violeta Jon

Det er den bedste selskab hvor jeg har fåret alt fri data fri SMS fir mms fri 4g og fri tale til kun 138kr så er meget glad både for net og prisen

Mie G. Slangerup
1 2 3 4 5

Mie G. Slangerup

Er gennerelt tilfreds, kunne sog godt bruge at priserne faldt for gamle kunde på lige fod med nye.

Mie G. Slangerup
1 2 3 4 5

Mie G. Slangerup

Er gennerelt tilfreds, kunne sog godt bruge at priserne faldt for gamle kunde på lige fod med nye.

Carsten Valentin
1 2 3 4 5

Carsten Valentin

Telmore er bare go\'

Michael Haulund Christensen
1 2 3 4 5

Michael Haulund Christensen

Jeg er godt tilfreds med mit teleselskab.
Som jeg har haft i godt 15 år

Charlotte Andreasen
1 2 3 4 5

Charlotte Andreasen

Altid dygtig personale der yder den bedste service til os kunder,uanset hvad man ringer om :-)

Per Pilemann
1 2 3 4 5

Per Pilemann

De ved hvad kunderne vil ha. specielt med TelmorePlay.

Daniel Lukoschewitz Jensen
1 2 3 4 5

Daniel Lukoschewitz Jensen

Jeg har ikke oplevet problemer med dækning eller lign. i den tid jeg har haft telmore - og er alt i alt meget tilfreds med dem som teleselskab.

Morten Rongsted
1 2 3 4 5

Morten Rongsted

Selv om jeg løber langs marker og små byer er der dækning med 3G

Ole H Andreasen
1 2 3 4 5

Ole H Andreasen

Et helt igennem fantastisk selskab, hvor der aldrig har været problemer omkring betaling eller reperation

Sonni Simmelsgaard
1 2 3 4 5

Sonni Simmelsgaard

Med Telmore\'s Play abonnement har jeg massevis af tjenester med i købet. Dækningen er utrolig god, og jeg har stort set altid hurtig dataforbindelse.

Michael Gylden Houmann
1 2 3 4 5

Michael Gylden Houmann

Telmore er dog, desværre ikke det eneste selskab som har yderst ringe dækning her, på min adresse, de er alle lige så ringe

Peter Majgaard
1 2 3 4 5

Peter Majgaard

Telmore har god dækning, næsten overalt. Har ikke oplevet problemer, skal dog siges at Jeg oftest er i byer.

Steen Jørgensen
1 2 3 4 5

Steen Jørgensen

Fin og stabil dækning på Amager. Udmærket kundeservice og fin selvbetjening online.

1 2 3 4 5

Skiftede over til Telmore uden problemer og har haft stabilt netværk lige siden.

1 2 3 4 5

Ingen problemer, men deres hjemmeside kunne være mere overskueligt

1 2 3 4 5

Har 10 timers tale fri sms 25 gb 4g plus ekstra 30 gb for 29 kr i alt 178 pr md og konstant super dækning stort set alle steder med 4g skifter aldrig

1 2 3 4 5

De har gode priser på mobil 4g, men lidt dyre når det kommer køb af telefoner.

1 2 3 4 5

Flinke når man taler med dem.

Telmore
"Forbrugsafregnet abonnement / 59 Øre /min, 18 Øre /sms, 1,5 Kr. /mms og 9,90 Kr. /100 KB Data"
0 timer taletid + 0 GB data
Include Talk

Taletid

0 timer
Data

Data

0 GB
SMS/MMS

SMS/MMS

0

Oprettelse 99,-

Mindstepris 99,-

0,-Pr. måned
Besøg Telmore
Telmore
"Telmore Home inkl. ikke roaming | Rabatter på telefoner"
20 timer taletid + 20 GB data
Include Talk

Taletid

20 timer
Data

Data

20 GB
SMS/MMS

SMS/MMS

Ubegrænset

Oprettelse 0,-

Mindstepris 129,-

129,-Pr. måned
Besøg Telmore
Telmore
"Telmore Roam inkl. Tale & 5 GB Data i EU | Rabatter på telefoner"
15 timer taletid + 25 GB data
Include Talk

Taletid

15 timer
Data

Data

25 GB
SMS/MMS

SMS/MMS

Ubegrænset

Oprettelse 0,-

Mindstepris 149,-

149,-Pr. måned
Besøg Telmore
Telmore
"Telmore Roam inkl. Tale & 5 GB Data i EU | Rabatter på telefoner"
Ubegrænset taletid + 10 GB data
Include Talk

Taletid

Ubegrænset
Data

Data

10 GB
SMS/MMS

SMS/MMS

Ubegrænset

Oprettelse 0,-

Mindstepris 159,-

159,-Pr. måned
Besøg Telmore
Telmore
"Telmore Musik inkl. Tale & 6 GB Data i EU | Musik | Rabat på telefoner"
15 timer taletid + 30 GB data
Include Talk

Taletid

15 timer
Data

Data

30 GB
SMS/MMS

SMS/MMS

Ubegrænset

Oprettelse 0,-

Mindstepris 169,-

169,-Pr. måned
Besøg Telmore
Telmore
"Telmore Play med HBO & TV2Play inkl. Tale & 8 GB Data i EU | Rabat på telefoner"
15 timer taletid + 30 GB data
Include Talk

Taletid

15 timer
Data

Data

30 GB
SMS/MMS

SMS/MMS

Ubegrænset

Oprettelse 0,-

Mindstepris 199,-

199,-Pr. måned
Besøg Telmore
Telmore
"Telmore Play m. Musik, FLIPP & Bookmate inkl. Tale & 8 GB Data i EU | Rabat på telefoner"
15 timer taletid + 30 GB data
Include Talk

Taletid

15 timer
Data

Data

30 GB
SMS/MMS

SMS/MMS

Ubegrænset

Oprettelse 0,-

Mindstepris 199,-

199,-Pr. måned
Besøg Telmore
Telmore
"Telmore Play (Stor pakke) inkl. bl.a Musik, HBO og Tale & 8 GB Data i EU | Rabat på telefoner"
15 timer taletid + 30 GB data
Include Talk

Taletid

15 timer
Data

Data

30 GB
SMS/MMS

SMS/MMS

Ubegrænset

Oprettelse 0,-

Mindstepris 259,-

259,-Pr. måned
Besøg Telmore
Huawei P10 lite 32 GB

Huawei P10 lite 32 GB

Spar op til 2.496,- kroner!

Priser fra: 1,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 76 / 100

Sammenlign priser
Huawei Mate 9 Pro

Huawei Mate 9 Pro

Spar op til 6.168,- kroner!

Priser fra: 2.976,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 91 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone SE 32 GB

Apple iPhone SE 32 GB

Spar op til 3.420,- kroner!

Priser fra: 1.499,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 70 / 100

Sammenlign priser
Samsung Galaxy S8 64 GB

Samsung Galaxy S8 64 GB

Spar op til 6.555,- kroner!

Priser fra: 3.333,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 88 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 6S 32 GB

Apple iPhone 6S 32 GB

Spar op til 4.777,- kroner!

Priser fra: 3.024,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 71 / 100

Sammenlign priser
Huawei P9 LIte

Huawei P9 LIte

Spar op til 2.235,- kroner!

Priser fra: 399,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 69 / 100

Sammenlign priser
Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro

Spar op til 5.899,- kroner!

Priser fra: 4.635,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 93 / 100

Sammenlign priser
Samsung Galaxy S7 32GB

Samsung Galaxy S7 32GB

Spar op til 4.776,- kroner!

Priser fra: 1.755,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 83 / 100

Sammenlign priser
OnePlus 5T 64 GB

OnePlus 5T 64 GB

Spar op til 4.199,- kroner!

Priser fra: 3.210,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 86 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 8 64 GB

Apple iPhone 8 64 GB

Spar op til 6.336,- kroner!

Priser fra: 4.830,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 74 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone X 64 GB

Apple iPhone X 64 GB

Spar op til 9.065,- kroner!

Priser fra: 7.201,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 79 / 100

Sammenlign priser
Huawei P10 64 GB

Huawei P10 64 GB

Spar op til 4.536,- kroner!

Priser fra: 699,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 81 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone SE 128 GB

Apple iPhone SE 128 GB

Spar op til 4.699,- kroner!

Priser fra: 2.641,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 71 / 100

Sammenlign priser
Samsung Galaxy S7 Edge 32GB

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB

Spar op til 5.544,- kroner!

Priser fra: 2.199,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 86 / 100

Sammenlign priser
Sony Xperia XZ1 Compact

Sony Xperia XZ1 Compact

Spar op til 6.795,- kroner!

Priser fra: 2.499,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 84 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 7 32 GB

Apple iPhone 7 32 GB

Spar op til 7.020,- kroner!

Priser fra: 4.537,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 73 / 100

Sammenlign priser
OnePlus 5T 128 GB

OnePlus 5T 128 GB

Spar op til 4.200,- kroner!

Priser fra: 3.690,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 86 / 100

Sammenlign priser
Huawei Mate 10 Lite

Huawei Mate 10 Lite

Spar op til 2.899,- kroner!

Priser fra: 930,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 81 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone X 256 GB

Apple iPhone X 256 GB

Spar op til 10.465,- kroner!

Priser fra: 8.490,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 79 / 100

Sammenlign priser
Samsung Galaxy Note 8 64GB

Samsung Galaxy Note 8 64GB

Spar op til 8.016,- kroner!

Priser fra: 6.555,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 90 / 100

Sammenlign priser
Samsung Galaxy S8 Plus 64 GB

Samsung Galaxy S8 Plus 64 GB

Spar op til 7.755,- kroner!

Priser fra: 3.999,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 87 / 100

Sammenlign priser
Huawei P9

Huawei P9

Spar op til 4.440,- kroner!

Priser fra: 1.140,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 78 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 8 Plus 64 GB

Apple iPhone 8 Plus 64 GB

Spar op til 7.224,- kroner!

Priser fra: 5.640,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 84 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 6S 128 GB

Apple iPhone 6S 128 GB

Spar op til 5.976,- kroner!

Priser fra: 3.744,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 74 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 7 256 GB

Apple iPhone 7 256 GB

Spar op til 7.776,- kroner!

Priser fra: 4.801,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 73 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 8 256 GB

Apple iPhone 8 256 GB

Spar op til 7.680,- kroner!

Priser fra: 6.060,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 75 / 100

Sammenlign priser
Samsung Galaxy A3

Samsung Galaxy A3

Spar op til 2.449,- kroner!

Priser fra: 299,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 68 / 100

Sammenlign priser
Nokia Nokia 8

Nokia Nokia 8

Spar op til 4.344,- kroner!

Priser fra: 2.730,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 78 / 100

Sammenlign priser
Huawei P8 Lite

Huawei P8 Lite

Spar op til 1.065,- kroner!

Priser fra: 299,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 62 / 100

Sammenlign priser
Samsung Galaxy A5

Samsung Galaxy A5

Spar op til 3.288,- kroner!

Priser fra: 620,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 69 / 100

Sammenlign priser
Nokia 3310 (2017) 16 MB

Nokia 3310 (2017) 16 MB

Spar op til 582,- kroner!

Priser fra: 1,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 38 / 100

Sammenlign priser
Sony Xperia XZ1 64 GB

Sony Xperia XZ1 64 GB

Spar op til 7.755,- kroner!

Priser fra: 2.999,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 88 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 7 Plus 256 GB

Apple iPhone 7 Plus 256 GB

Spar op til 8.880,- kroner!

Priser fra: 5.761,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 81 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 7 Plus 128 GB

Apple iPhone 7 Plus 128 GB

Spar op til 7.177,- kroner!

Priser fra: 5.737,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 81 / 100

Sammenlign priser
Sony Xperia XZ Premium 64 GB

Sony Xperia XZ Premium 64 GB

Spar op til 6.048,- kroner!

Priser fra: 4.520,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: / 100

Sammenlign priser
Samsung Galaxy Xcover 4 16 GB

Samsung Galaxy Xcover 4 16 GB

Spar op til 2.184,- kroner!

Priser fra: 1.059,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 6S Plus 32 GB

Apple iPhone 6S Plus 32 GB

Spar op til 5.737,- kroner!

Priser fra: 3.180,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 7 Plus 32 GB

Apple iPhone 7 Plus 32 GB

Spar op til 6.457,- kroner!

Priser fra: 5.000,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 81 / 100

Sammenlign priser
Samsung Galaxy S6 Edge 32 GB

Samsung Galaxy S6 Edge 32 GB

Spar op til 4.020,- kroner!

Priser fra: 3.056,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 82 / 100

Sammenlign priser
Sony Xperia XA Ultra 16 GB

Sony Xperia XA Ultra 16 GB

Spar op til 1.899,- kroner!

Priser fra: 799,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 78 / 100

Sammenlign priser
Huawei P8

Huawei P8

Spar op til 3.144,- kroner!

Priser fra: 1.681,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 77 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 7 128 GB

Apple iPhone 7 128 GB

Spar op til 6.199,- kroner!

Priser fra: 4.799,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 73 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 6S Plus 16 GB

Apple iPhone 6S Plus 16 GB

Spar op til 6.864,- kroner!

Priser fra: 4.081,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 73 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 8 Plus 256 GB

Apple iPhone 8 Plus 256 GB

Spar op til 8.568,- kroner!

Priser fra: 6.870,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 84 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 6S Plus 128 GB

Apple iPhone 6S Plus 128 GB

Spar op til 8.388,- kroner!

Priser fra: 4.680,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 74 / 100

Sammenlign priser
Sony Xperia XZ 32 GB

Sony Xperia XZ 32 GB

Spar op til 4.999,- kroner!

Priser fra: 2.576,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 86 / 100

Sammenlign priser
Huawei Mate S

Huawei Mate S

Spar op til 4.599,- kroner!

Priser fra: 2.641,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 76 / 100

Sammenlign priser
Sony Xperia X 32 GB

Sony Xperia X 32 GB

Spar op til 3.954,- kroner!

Priser fra: 1.499,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 83 / 100

Sammenlign priser
Sony Xperia XA

Sony Xperia XA

Spar op til 1.962,- kroner!

Priser fra: 219,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 65 / 100

Sammenlign priser
Sony Xperia E5

Sony Xperia E5

Spar op til 1.560,- kroner!

Priser fra: 199,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 6 Plus 128 GB

Apple iPhone 6 Plus 128 GB

Spar op til 5.521,- kroner!

Priser fra: 5.281,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 78 / 100

Sammenlign priser
Huawei Ascend Y6

Huawei Ascend Y6

Spar op til 1.176,- kroner!

Priser fra: 1.176,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 60 / 100

Sammenlign priser
Emporia SMART

Emporia SMART

Spar op til 1.861,- kroner!

Priser fra: 1.681,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: / 100

Sammenlign priser
Emporia EUPHORIA

Emporia EUPHORIA

Spar op til 799,- kroner!

Priser fra: 799,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: / 100

Sammenlign priser
Nokia 3310 (2017) 3G

Nokia 3310 (2017) 3G

Spar op til 499,- kroner!

Priser fra: 299,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: / 100

Sammenlign priser
Emporia Select

Emporia Select

Spar op til 864,- kroner!

Priser fra: 799,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: / 100

Sammenlign priser