Telenor – Priser & brugeroplevelser

Her er oversigt over priserne på mobilabonnement og kundernes bedømmelser og anmeldelser af Telenor.

Netværk & Dækning: 5,97/10
Kundeservice & ydelser: 5,90/10
Samlet kundetilfredshed: 5,93/10
Johnny Jeno
1 2 3 4 5

Johnny Jeno

Der er for mange huller i nettet nå jeg køre rundt på Sjælland og taler med kunder falder telefonen ud jeg er desværre bundet i en årrække men skifter tilbage til telia nå min binding er slut

Mads Alexander Hviid Poulsen
1 2 3 4 5

Mads Alexander Hviid Poulsen

Jeg har lige haft en langtrukken og ubehagelig oplevelse hos CBB/Telenor (CBB er en virksomhed under Telenor). Jeg købte en telefon af dem, hvor der opstod en flænge i skærmen efter kun to uger. Det var ikke som følge af hærværk, misbrug eller lignende forhold, som jeg selv var ansvarlig for. Alligevel mente CBB/Telenor ikke, at reklamationsretten skulle gælde.

Det resulterede i en sag, der forløb over tre måneder, hvor jeg var i kontakt med adskillige medarbejdere hos virksomheden, og jeg måtte tage sagen videre til Center for Klageløsning. Undervejs misinformerede både CBB og Telenor mig om mine rettigheder, og de ændrede hele tiden deres forklaring på, hvorfor reklamationsretten ikke skulle gælde.

Jeg ville have taget sagen videre til Forbrugerklagenævnet, men hos Center for Klageløsning blev jeg oplyst om, at sagen sandsynligvis ville tage yderligere 12 måneder, og derfor valgte jeg at trække sagen, da det ikke ville være besværet værd. Det ændrer dog ikke på, at jeg føler mig utroligt snydt af CBB og Telenor.

Som kunde står man dårligt i sådanne sager, og virksomheder som CBB og Telenor er meget bevidste om dette!

Edvardas Grockis
1 2 3 4 5

Edvardas Grockis

Jeg er meget skuffet og vil aldrig bruge Telenor igen og fortælle alle, jeg ved, ikke at indgå aftaler med Telenor, fordi de ringede til mig med tilbuddet, og jeg spurgte om opkald til EU-lande er det gratis? Denne person sagde ja, du kan ringe gratis til alle EU-lande ... Så sagde jeg, at jeg har brug for det og accepteret at skifte fra Telia til Telenor. Efter at have brugt Telenor i 10 dage, går jeg til mit Telenor og så hvordan er der min konto og find ud af, hvad jeg har det hele, er nødt til at betale 1000kr for opkald til EU !!! Jeg var chokeret over dette ... Wen, jeg ringede til Telelor og sagde, at dette måske er den samme fejltagelse, siger det, det er ikke en fejl, og jeg kan kun ringe til danske numre og kun fra EU-lande ... Så sagde jeg det Jeg vil annullere min kontrakt, fordi den person, der ringede til mig, løj til mig og gør mig på den måde, flytter mine fire numre til Telenor. Efter at jeg ringede til fire forskellige folk fra Telenor, var der tale om støtte og lange diskussioner, men det var enighed om at annullere mit abonnement og fjerne noget af det beløb, jeg skal betale, men det var ikke sandt !!! Til sidst skal jeg betale hele 1600kr. og i næste måned får jeg betale 1400kr. i 10 dage var jeg i Telenor !!!! Gør ikke nogen aftaler med dem, thay lyver !!! Værste selskab jeg nogensinde var.

Morten Jensen
1 2 3 4 5

Morten Jensen

Skod selskab, venter 7 dage på en flytning af internet som så i processen er gået galt i Telenor og jeg selv konstatere på dagen hvor det skulle virke. Men ordren er annulleret hos Telenor uden at de har kontaktet mig. Så nu skal jeg vente 7 dage igen. Kunde service er ikke et emne hos dem. Noget virkeligt skidt når man er selvstændig og skal fakturere og sende tilbud. Aldrig mere Telenor

Michael Rask
1 2 3 4 5

Michael Rask

Regningsuorden!!!
Det er på alle mine regninger fra Telenor påført mærkelige ekstra beløb som jeg ikke kan få forklaret.
Den rabat jeg skulle opnå ved familie abonnement blev mere end spist af netop mærkelige ekstra gebyr og \\\'Andre beløb\\\'. Netop dette var beskrivelsen på min kones sidste regning \\\"Andre beløb kr. 49,63\\\". Oven i en abonnement på kr. 150 er det en ganske god fortjeneste på ingenting.

Det tekniske fungerer - men regningernes uforståelige ekstra beløb, og den manglende forklaring når man ringer ind om sin regning, hvor de ekstra beløb blot fastholdes er virkelig dårlig.

NB En af de rigtig store regninger var at jeg med Europa abonnement fik stor ekstra regning på flere hundrede for nogle få MB i Schweitz (ikke GB). Svar fra Telenor \\\'Ja - vi har ikke aftale med Schweitz\\\'. Men det har alle de andre store - om igen Telenor.

Tejs Dyrvig Ernst
1 2 3 4 5

Tejs Dyrvig Ernst

Generelt oplever jeg en skuffende dækning i Danmarks næststørste by. Ofte finder jeg mig selv uden 4G-dækning og må sågar konstatere at affinde mig med en EDGE-forbindelse.

Endvidere er dækningen når man er i bevægelse desværre meget ustabil. Det var eksempelvis på intet tidspunkt muligt for mig at føre en samtale på mere end 5 minutter på togstrækningen København-Aarhus i sidste uge.

Benytter mig af en Iphone 6.

Paw Larsen
1 2 3 4 5

Paw Larsen

Alt i alt OK
Oplever ikke som sådan huller i dækningen (slet ikke efter by mobil med flere frekvens bånd)
Kun problemer med overgang mellem 2G og 3G/4G dækning \"fra land ind i by\"

Jesper Raben
1 2 3 4 5

Jesper Raben

Har haft Telenor af 2 omgange, først mede bredbånd og mobil og nu kun mobil, er generelt godt tilfreds, da jeg har god dækning både inde og ude og min mobil køre 4G+, hvilket jeg synes er rigtigt godt.

Kasper Druedahl
1 2 3 4 5

Kasper Druedahl

I området Vallensbæk Strand er der ikke særlig god dækning og der er en del udfald når man tager S-tog fra København til Vallensbæk Strand.

Når man er i de større byer, er dækningen rigtig god og god hastighed på data.

Morten Henriksen
1 2 3 4 5

Morten Henriksen

Jeg er utroligt glad for telenor både dæknings mæssigt og pris mæssigt og de er utroligt flinke og hjælpsomme døgnet rundt når man ringer til dem om spørgsmål

Nikolaj Hald Augustenborg
1 2 3 4 5

Nikolaj Hald Augustenborg

Er rigtig godt tilfreds med Telenor - Både deres dækning generelt set, deres priser inkl. de ekstra service\'s der er med i abonnementer og synes det er helt fantastisk at jeg kan ringe til dem lørdag aften, fordi jeg har et spørgsmål til min regning og at det bliver løst med det samme.

Annette Skøtt
1 2 3 4 5

Annette Skøtt

Valgte Telenor som udbyder p.g.a. det medfølgende Office 365 - som Telenor trods gentagne henvendelser aldrig har fået til at virke på min Asus pc\'er m/B & O lyd og nu m/Windows 10.

Ulrik Boll Djurtoft
1 2 3 4 5

Ulrik Boll Djurtoft

Dækningen er udemærket, undtagen i min lejlighed hvor den er svingende mellem god og elendig. Dette er på en smartphone uden 4G, så det er muligt at det vil kunne hjælpe.

Claus S. E. Ibsgaard
1 2 3 4 5

Claus S. E. Ibsgaard

Har kun godt at sige om Telenor, har flere gange indberettet at der var huller i dækningen og er hver gang blevet ringet op for at høre hvordan jeg oplevede problemet. Der er i 2 tilfælde også blevet justeret således at der var fuld dækning.

1 2 3 4 5

Jeg har haft Sonofon/Telenor som mobiludbyder de seneste 15 år og er godt tilfreds med dem.
De har 4G dækning her i Taastrup og har haft det længe, så det er fint.
På det seneste har jeg også oplevet 4G dækning i sommerhuset (Rågeleje), så det er også fint.
Har stort set aldrig været i kontakt med deres Kundeservice, så den har jeg ikke rigtig nogen mening om.
Eneste minus er, at man ikke får så meget taletid og data som de fleste andre udbydere, men jeg klarer mig dog med mine 6 timer og 3 GB om måneden.

1 2 3 4 5

Generel dårlig dækning, når man bevæger sig ud fra KBH. Hvilket primært byder på Edge forbindelse. Er man i centrum af KBH er alt ok. Udenfor, så lade det meget tilbage at ønske. Nok den dårligste dækning jeg har haft hos et selskab i Danmark.

Der er mange opkald som aldrig går igennem og det tager lang tid at etablere forbindelse.

mvh
Kasper

JF Mortensen
1 2 3 4 5

JF Mortensen

Bedre dækning ønskes.

Rikke Beck
1 2 3 4 5

Rikke Beck

Familiepakken vi har er top klasse, specielt ved det at vi kan buge så megen data i EU og tale gratis fra EU til priser der er til at forholde sig til.

Stig Ingelsson
1 2 3 4 5

Stig Ingelsson

god service og fin pris men enkelte huller i dækningen specielt indendørs i store bygninger.

Torben Nordstrøm Christiansen
1 2 3 4 5

Torben Nordstrøm Christiansen

God dækning både oppe og nede og inde og ude... Så har intet at udsætte på Telenor :)

Tobias Tindal
1 2 3 4 5

Tobias Tindal

Jeg er virkelig ikke særlig importeret af Telenor og deres netværk, signal, eller kundeservice

Nicolas Ringheim
1 2 3 4 5

Nicolas Ringheim

Har ofte ikke 4g eller 3 g dækning hverken ude eller inde i søborg. Har før haft telmore (tdc net) hvor der næsten altid var 4 g. Har en sony Z3 plus.

Henrik Paw Jensen
1 2 3 4 5

Henrik Paw Jensen

Kun 2-3 streger ud af 5 i dækning på min Samsung Galaxy s7 edge dette kunne gøres bedre men det forsvinder sjældent helt

Claus S. E. Ibsgaard
1 2 3 4 5

Claus S. E. Ibsgaard

Altid super service

Phillip Durup Danvold
1 2 3 4 5

Phillip Durup Danvold

Super god kundeservice. Men dårligere dækning end 3.

Ian Seier
1 2 3 4 5

Ian Seier

Savner generelt bedre datadækning når man ikke er inde i byerne.

Jan Degn
1 2 3 4 5

Jan Degn

Jeg oplever desværre at når jeg kommer lidt ud på landet, så dækker telenors netværk, ikke så godt som TDCs netværk gør det.

Rasmus Nielsen
1 2 3 4 5

Rasmus Nielsen

Ganske fin service! Bliver ringet op når de kan tilbyde abbonement, hvor prisen kan nedsættes, uden at jeg mister taletid eller data!

Christian Vesth
1 2 3 4 5

Christian Vesth

Synes generelt dækningen er god, dog kan s-bane tunellen ved Nørreport og metro undergrunden godt trænge til et gevaldigtløft.

Jesper Hald
1 2 3 4 5

Jesper Hald

Har Telenor på firmatelefonen, og det kører bare derud ad, også på 4G! Dejligt!

Rasmus Nielsen
1 2 3 4 5

Rasmus Nielsen

Generelt set er de gode til at kontakte, hvis de kan give billigere tildbud, udfra den tale- og datamængde der bruges..

Jan Erik Jørgensen
1 2 3 4 5

Jan Erik Jørgensen

Man ved hvad man har! Altid god service døgnet rundt!

Philip Veirø
1 2 3 4 5

Philip Veirø

24 timers kundeservice er helt fantastisk. Det kunne de andre teleudbydere lære noget af. Rigtig god 4g netværk er også et stort plus!

Jack Havmand
1 2 3 4 5

Jack Havmand

I mit hjem område 2750 Ballerup er jeg meget tilfreds med dækning. Som campist i Danmark har jeg oplevet en del yder områder med ringe eller ingen dækning.

Danny Krogh Meyer
1 2 3 4 5

Danny Krogh Meyer

Tilfreds. Det eneste man kan sætte sin finger på, er deres internet modem. Det har lidt svært ved at finde ud af Wifi...

Andreas Heise Christiansen
1 2 3 4 5

Andreas Heise Christiansen

Telenor er et fremragende teleselskab med gode priser, og stabilt godt netværk. 4G kunne være bedre i visse områder, men generelt altid godt signal.

Kristian Mejer Barslev Nielsen
1 2 3 4 5

Kristian Mejer Barslev Nielsen

Telenor dækker helt fantastisk næsten overalt, selv langt ude på landet. Enkelte steder i kuperet terræn kan der dog være problemer.

Jacob Juhl Christensen
1 2 3 4 5

Jacob Juhl Christensen

Der er så dårlig 4g dækning på min hjem adresse at jeg har slået det fra på min telefon.
3g dækning er fin.

1 2 3 4 5

Benytter mig ofte af den service tilbyder ved at have en butik i aalborg midtby, med super venligt personale

1 2 3 4 5

Jeg har kun positivt at sige om Telenor de gange jeg har haft brug for hjælp har jeg fået den hurtigt og effektivt

1 2 3 4 5

Generel dårlig tale dækning og ofte med mislyd i form af hvid støj

1 2 3 4 5

Generelt er der kanon dækning næsten uanset hvor man befinder sig. Enkelte steder er det helt sort, som f.eks. mange områder på Mørkholt Strand Camping.

1 2 3 4 5

Det er bare et super mobilselskab

1 2 3 4 5

Jeg er meget glad for Telenor, de har et super familie abonnement, når man er 4 mobil og internet bruger.

Telenor
Ubegrænset taletid + 20 GB data
Include Talk

Taletid

Ubegrænset
Data

Data

20 GB
SMS/MMS

SMS/MMS

Ubegrænset

Oprettelse 0,-

Mindstepris 128,-

128,-Pr. måned
Besøg Telenor
Telenor
"Inkl: 10 GB Data i 46 lande | Giver rabat på telefoner"
Ubegrænset taletid + 30 GB data
Include Talk

Taletid

Ubegrænset
Data

Data

30 GB
SMS/MMS

SMS/MMS

Ubegrænset

Oprettelse 0,-

Mindstepris 160,-

160,-Pr. måned
Besøg Telenor
Telenor
"Inkl: 20 GB i 46 lande | Giver rabat på telefoner"
Ubegrænset taletid + 60 GB data
Include Talk

Taletid

Ubegrænset
Data

Data

60 GB
SMS/MMS

SMS/MMS

Ubegrænset

Oprettelse 0,-

Mindstepris 200,-

200,-Pr. måned
Besøg Telenor
Telenor
Ubegrænset taletid + Ubegrænset data
Include Talk

Taletid

Ubegrænset
Data

Data

Ubegrænset
SMS/MMS

SMS/MMS

Ubegrænset

Oprettelse 0,-

Mindstepris 240,-

240,-Pr. måned
Besøg Telenor
Apple iPhone 13 (2021) 128 GB

Apple iPhone 13 (2021) 128 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 72 / 100

Sammenlign priser
Samsung Galaxy S21 (2021) 128 GB

Samsung Galaxy S21 (2021) 128 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 86 / 100

Sammenlign priser
Samsung Galaxy S21 (2021) 256 GB

Samsung Galaxy S21 (2021) 256 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 86 / 100

Sammenlign priser
Samsung Galaxy S21 Ultra 128 GB

Samsung Galaxy S21 Ultra 128 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 86 / 100

Sammenlign priser
Samsung Galaxy S21 Ultra 256 GB

Samsung Galaxy S21 Ultra 256 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 86 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 13 Mini 128 GB

Apple iPhone 13 Mini 128 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 70 / 100

Sammenlign priser
OnePlus 8 Pro 128 GB

OnePlus 8 Pro 128 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 68 / 100

Sammenlign priser
Doro 8080 (2019)

Doro 8080 (2019)

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 55 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 13 Pro 128 GB

Apple iPhone 13 Pro 128 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 74 / 100

Sammenlign priser
Nokia 8.3 5G (2020) 128 GB

Nokia 8.3 5G (2020) 128 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 62 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 12 64 GB

Apple iPhone 12 64 GB

Spar op til 5.099,- kroner!

Priser fra: 4.499,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 65 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 12 Mini 5G 64 GB

Apple iPhone 12 Mini 5G 64 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 67 / 100

Sammenlign priser
Motorola Moto G30 (2021) 128 GB

Motorola Moto G30 (2021) 128 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 11 64 GB

Apple iPhone 11 64 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 66 / 100

Sammenlign priser
Samsung Galaxy S21 Plus 128 GB

Samsung Galaxy S21 Plus 128 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 84 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB

Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 78 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 13 Pro Max 1.024 GB

Apple iPhone 13 Pro Max 1.024 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 78 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 12 Pro 128 GB

Apple iPhone 12 Pro 128 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 69 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone SE 2020 64 GB

Apple iPhone SE 2020 64 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 56 / 100

Sammenlign priser
Samsung Galaxy S20 FE 128 GB + 5G

Samsung Galaxy S20 FE 128 GB + 5G

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 72 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 13 Pro 256 GB

Apple iPhone 13 Pro 256 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 74 / 100

Sammenlign priser
Motorola G100 (Android mobil) 128 GB

Motorola G100 (Android mobil) 128 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 77 / 100

Sammenlign priser
Nokia 800 Tough

Nokia 800 Tough

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 39 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 12 256 GB

Apple iPhone 12 256 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 65 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 12 Pro Max 5G 512 GB

Apple iPhone 12 Pro Max 5G 512 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 74 / 100

Sammenlign priser
Samsung Galaxy S21 Ultra 512 GB

Samsung Galaxy S21 Ultra 512 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 86 / 100

Sammenlign priser
Doro 7081 seniormobil

Doro 7081 seniormobil

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: / 100

Sammenlign priser
OnePlus 9 Pro (Android) 128 GB

OnePlus 9 Pro (Android) 128 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 72 / 100

Sammenlign priser
Motorola Edge 20 (2021) 128 GB

Motorola Edge 20 (2021) 128 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 72 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 12 Pro 256 GB

Apple iPhone 12 Pro 256 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 69 / 100

Sammenlign priser
Samsung Galaxy S20 128 GB + 5G

Samsung Galaxy S20 128 GB + 5G

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 77 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 13 Pro 1.024 GB

Apple iPhone 13 Pro 1.024 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 74 / 100

Sammenlign priser
OnePlus Nord CE 5G 8 GB RAM + 128 GB

OnePlus Nord CE 5G 8 GB RAM + 128 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: / 100

Sammenlign priser
Samsung Galaxy A32 5G 64 GB

Samsung Galaxy A32 5G 64 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 67 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 11 128 GB

Apple iPhone 11 128 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 66 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 12 Pro Max 5G 128 GB

Apple iPhone 12 Pro Max 5G 128 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 74 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 12 Pro Max 5G 256 GB

Apple iPhone 12 Pro Max 5G 256 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 74 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 12 128 GB

Apple iPhone 12 128 GB

Spar op til 5.599,- kroner!

Priser fra: 4.999,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 65 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 12 Pro 512 GB

Apple iPhone 12 Pro 512 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 69 / 100

Sammenlign priser
Samsung Galaxy XCover 5 64 GB

Samsung Galaxy XCover 5 64 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: / 100

Sammenlign priser
OnePlus Nord 2 5G 128 GB

OnePlus Nord 2 5G 128 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 82 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 13 Pro Max 512 GB

Apple iPhone 13 Pro Max 512 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 78 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone SE 2020 128 GB

Apple iPhone SE 2020 128 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 56 / 100

Sammenlign priser
Sony Xperia L4

Sony Xperia L4

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 55 / 100

Sammenlign priser
Nokia 2.4 (2020) 32 GB

Nokia 2.4 (2020) 32 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 12 Mini 5G 256 GB

Apple iPhone 12 Mini 5G 256 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 67 / 100

Sammenlign priser
Sony Xperia 1 III

Sony Xperia 1 III

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: / 100

Sammenlign priser
Samsung Galaxy A52s (2021) 128 GB

Samsung Galaxy A52s (2021) 128 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: / 100

Sammenlign priser
Samsung Galaxy Z Fold 3 512 GB

Samsung Galaxy Z Fold 3 512 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: / 100

Sammenlign priser
Samsung Galaxy Z Fold 3 256 GB

Samsung Galaxy Z Fold 3 256 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: / 100

Sammenlign priser
Samsung Galaxy Z Flip 3 128 GB

Samsung Galaxy Z Flip 3 128 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 79 / 100

Sammenlign priser
Samsung Galaxy Z Flip 3 256 GB

Samsung Galaxy Z Flip 3 256 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 79 / 100

Sammenlign priser
Nokia X10 (2021) 64 GB

Nokia X10 (2021) 64 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: / 100

Sammenlign priser
Motorola Edge 20 Lite 128 GB

Motorola Edge 20 Lite 128 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: / 100

Sammenlign priser
Sony Xperia 10 III

Sony Xperia 10 III

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: / 100

Sammenlign priser
Samsung Galaxy A03s (2021) 32 GB

Samsung Galaxy A03s (2021) 32 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 13 Pro 512 GB

Apple iPhone 13 Pro 512 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 74 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 13 Mini 256 GB

Apple iPhone 13 Mini 256 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 70 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 13 (2021) 512 GB

Apple iPhone 13 (2021) 512 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 72 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 13 (2021) 256 GB

Apple iPhone 13 (2021) 256 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 72 / 100

Sammenlign priser
Samsung Galaxy S20 Ultra 128 GB 4G

Samsung Galaxy S20 Ultra 128 GB 4G

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 83 / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 13 Mini 512 GB

Apple iPhone 13 Mini 512 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 70 / 100

Sammenlign priser
Doro 7011 4G Graphite

Doro 7011 4G Graphite

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 26 / 100

Sammenlign priser
Samsung Galaxy S20 Plus 128 GB + 5G

Samsung Galaxy S20 Plus 128 GB + 5G

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB

Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 78 / 100

Sammenlign priser
Samsung Galaxy A22 (2021) 5G

Samsung Galaxy A22 (2021) 5G

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: / 100

Sammenlign priser
Apple iPhone 12 Mini 5G 128 GB

Apple iPhone 12 Mini 5G 128 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: 67 / 100

Sammenlign priser
Samsung Galaxy A02s 32 GB

Samsung Galaxy A02s 32 GB

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: / 100

Sammenlign priser
Samsung Galaxy XCover Pro

Samsung Galaxy XCover Pro

Spar op til 0,- kroner!

Priser fra: 0,-

Udbetaling fra: 0,- pr. måned

Bedømmelse: / 100

Sammenlign priser