De bedste og billigste mobilabonnementer for dig & familien

Hvilket mobilabonnement er det billigste og hvilket abonnement er egentlig bedst for dig selv og dine familiemedlemmer. Der er 142 mobilabonnementer i Danmark. Vilkårene, priserne og mængden af taletid, og data er meget forskellige og man kan nemt brænde fingrene på forlokkende tilbud og ugunstige vilkår. Det samme kan man sige om mobilselskabernes netværk og kundeservice, som varierer meget i kvalitet og service.

Vi sammenligner og overvåger dagligt mobilselskabernes vilkår og priser på mobiltelefoni.
Nedenstående tabel viser mobilabonnementer anbefalet til privatpersoner og familier.

Anbefalingerne er baseret på test og anbefalinger af Steen Jørgensen, Mobilekspert & Chefredaktør på Mobil.nu og Teleanalytiker, Nicolas Fredriksen.

Mobilabonnementer vi anbefaler

Der er 142 mobilabonnement i Danmark. Tabellen viser de bedste mobilabonnementer anbefalet af Steen Jørgensen og Nicolas Fredriksen. Anbefalingerne er baseret på deres løbende gennemgang af alle danske mobilselskabers vilkår og priser. Hertil baseret på brugeroplevelser af mobilselskabernes kundetilfredshed og netværk.

Se også: Mobilabonnementer vi anbefaler til familien

Sponseret:

Listen over de anbefalede mobilabonnementer er sidst opdateret 07-23-2024. Anbefalingerne er baseret på gennemgang af mobilselskabernes vilkår, mobilabonnementernes aktuelle priser og indhold af taletid, Data og SMS. Hertil tager anbefalingerne også hensyn til særlige fordele ved det enkelte abonnement. F.eks hvis mobilabonnementet inkluderer musik, rabat på mobiler, streamingtjenester, gratis roaming eller om det giver andre fordelagtigheder. Som reference til vores anbefalinger kan du finde det billigste mobilabonnement ved at sammenligne priserne på alle danske mobilabonnement.

Abonnementer og løsninger vi anbefaler til familier

Det kan hurtigt blive unødvendigt dyrt at holde hele familien med mobilabonnementer og mobiltelefoner. Med den optimale familieløsning, kan en gennemsnitlig familie på fire årligt spare 6.000 kroner på telefoni og mobiltelefoner.

Tabellen viser mobilabonnementer der anbefales til familier. Bag anbefalingerne står Steen Jørgensen og Nicolas Fredriksen. Anbefalingerne er baseret på deres løbende gennemgang af alle danske mobilselskabers vilkår, priser, fordele og ulemper.

Listen over de anbefalede abonnementer til familier er sidst opdateret i nat kl. 3. Anbefalingerne er baseret på gennemgang af mobilselskabernes vilkår, mobilabonnementernes aktuelle priser og indhold af taletid, Data og SMS. Hertil tager anbefalingerne også hensyn til særlige fordele ved det enkelte abonnement. F.eks hvis mobilabonnementet inkluderer musik, rabat på mobiler, streamingtjenester, gratis roaming eller om det giver andre fordelagtigheder. Som reference til vores anbefalinger kan du finde det billigste abonnement til familier ved at sammenligne priserne på alle pakker med familietelefoni

Kriterier for anbefaling af de bedste og billigste mobilabonnement

Nicolas Fredriksen og Steen Jørgensen lægger vægt på fire kriterier når de anbefaler de bedste og billigste mobilabonnementer. Hvilket abonnement der er bedst og billigst for dig, afhænger i høj grad af mobilselskabets dækning hvor du bor, af dit faktiske mobilforbrug og dit behov for inkluderede tillægstjenester, og kontante fordele.

  • Vi anbefaler udelukkende mobilabonnementer hvor vilkårene er forståelige, fair og helt i tråd med dansk lovgivning.
  • Abonnementerne vi anbefaler, skal hertil være konkurrencedygtige i forhold til hvor meget taletid, sms/mms og data der inkluderes til prisen.
  • Det er vigtigt at mobilselskabet der udbyder det enkelte mobilabonnement, har god kundeservice og god mobildækning.
  • Sidst men ikke mindst tager vores anbefalinger også højde for om mobilabonnementet inkluderer særlige fordele, tjenester eller rabatter på mobiltelefoner.

Det er en helhedsvurdering af disse kriterier der afgør hvilke abonnementer vi anser som de bedste og billigste mobilabonnementer på markedet.