Mobilselskaber på Telias net

 

Vis alle abonnementer

 

Telia ejer og drifter sit eget netværk, men flere mobilselskaber lejer sig ind på Telias netværk. Der er tale om selvstændige selskaber og datterselskaber ejet af Telia koncernen.

Telia har indgået aftale med Telenor om deling af netværk og mobilnet. Aftalen er gensidig og det betyder, at Telias kunder reelt benytter både Telias og Telenors netværk. Som Telia kunde skal du ikke gøre noget aktivt for at skifte mellem de to mobilnet. Det sker helt automatisk og forhåbentligvis vil du opleve bedre mobildækning som følge af netværkssamarbejdet mellem de to mobilselskaber.

Telias mobildækning er i flere undersøgelser fremhævet som meget velfungerende, men der vil – i en overskuelig fremtid – være huller i Telias mobildækning. Det er som det er. Telia slås i lighed med andre netværksoperatører med mobildækningen i tyndtbefolkede områder nær skov og i bakket landskab.

Mobilabonnement med Telia netværk og mobilnet

Af tabellen ovenfor kan du se alle mobilabonnement på Telia netværk og mobilnet i Danmark. Hvis netværket og mobildækningen fungerer hvor du bor, så kan det være en god idé, at finde dit næste mobilabonnement blandt abonnementer med Telia netværk og mobildækning. Følgende mobilselskaber til mobilabonnementer på Telia netværket.

Telia.
Call me.
Greentel.
Linds Mobil.
DLG.
ACN.
MiniTel.

Den bedste mobildækning

Vi giver tips til hvordan du kan få den bedste mobildækning hvor du bor. Uden mobilnet er mobilen jo næsten en død mursten. Den bedste mobildækning kan du bedst sikre dig ved, at spørge dine gode naboer om hvilke erfaringer de har gjort sig med de forskellige netværk (netværk: Telia, Telenor, TDC og Mobilselskabet 3).
Ét godt råd som virker
Du bør som hovedregel altid lytte til dine naboers erfaringer med netværksoperatørernes mobildækning. Deres svar kan spare dig for meget bøvl og dårlige oplevelser.

 

Se også: