Teleprisguide.dk billede

Vigtigt at beskytte iPhone 11

Med nuværende priser på over 2500 kroner for at få skiftet skærmen er det naturligt at passe godt på din nye iPhone 11. Man kan være nok så påpasselig, men for at minimere risikoen for skader bør man bruge et cover.

Der er utallige muligheder, når det kommer til iPhone 11 covers. Det gælder både valget af type, materiale og design. Der findes tre primære typer covers i form af almindeligt bagsidecover, flipcover og håndværkercover.

 

Bagcover – det populære valg 

Den type cover, der oftest ses monteret på en iPhone, er et bagsidecover. De laves enten i hård plastik eller det såkaldte TPU-plastik, som er et fleksibelt materiale. Det minder en smule om silikone, som er den tredje mulighed, men TPU er mere fleksibelt. Fordelen ved et fleksibelt materiale såsom TPU-plastik eller silikone er, at det er meget stødabsorberende. Det er godt i forbindelse med tab og slag på telefonen.

Bagcover findes i masser af forskellige design. Lige fra ensfarvet og gennemsigtig til cover med motiv og mønster i alverdens farver. Det er en voksende trend at have et cover, der har et unikt design eller passer til tidens mode.

 

Flipcover – det funktionelle valg

Med et flipcover kan du samle mobil og pung i en, idet der her er plads til plastik- og kreditkort i coveret. Ovenikøbet er der en smart standerfunktion, så telefonen kan stå selv. Det er lækkert, når man skal se film, serier og videoer, fordi du slipper for at holde telefonen i hånden. Sådan et flipcover er typisk lavet i læder, og det giver et eksklusivt look til telefonen, der er godt beskyttet, da coveret dækker begge sider af den.

 

Håndværkercover – det sikre valg

Hvis du ofte har din telefon med dig på udsatte steder i forhold til skader på telefonen, kan du med fordel kigge efter et håndværkercover. Her har producenterne været fokuserede på at lave et ekstra solidt cover, der dog ikke fylder for meget i lommen. Denne type cover er som regel lavet i en kombination af TPU-plastik og det robuste PC-plastik.

Uanset hvilken model, der passer dig bedst, mindskes chancen for skader på telefonen ved at bruge et cover. Det kan også være en god idé at bruge et panserglas, hvis man skal være på den sikre side. På den måde kan du undgå at skulle betale i dyre domme for en reparation.

Se også: Priser på iPhone 11

 

Ovenstående artikel er lavet med økonomisk støtte fra incover.dk. Indholdet er derfor ikke skrevet af TelePrisGuide.dk