iphone-500291_640

Vigtigheden af et godt netværk – sådan vælger du netværk

Er du træt af opkald, hvor forbindelsen bliver afbrudt lige pludselig? Det er vigtigt, at du vælger et mobilabonnement, der har et godt netværk. Så undgår du afbrudte opkald, og så får du også hurtigere og bedre internet på mobilen. Vi har samlet de vigtigste fordele ved at vælge et godt netværk, og hvordan du så kan vælge det.

Vores dataforbrug stiger

Danskernes dataforbrug stiger, og derfor skal man vælge et abonnement, hvor der er godt med data og et godt og hurtigt netværk. Et godt netværk er helt essentielt i dag, hvor vi bruger mobilen til stort set alt: surfe på nettet, svare på mails, finde vej og meget andet.  Hvis du vælger et godt netværk og meget data, kan det også bruges til streaming. Stort set alle mobilens funktioner er afhængige af en god netværksforbindelse. Du skal selvfølgelig også have god forbindelse til de basale funktioner ved mobilen, herunder især at have god forbindelse til at foretage opkald.

Hvad er et godt netværk?

Det er vigtigt, at netværket har en god rækkevidde og en ensartet dækning, så du kan få net, selvom du ikke er i nærheden af masten, og så forbindelsen ikke konstant hopper af og på. Netværket skal også have kapacitet til at sikre hastigheden, stabilitet og maksimal oppetid. Alle disse faktorer er med til at give dig den bedste oplevelse på mobilnetværket. Der er især en udbyder, der ligger højt i alle disse faktorer, og det er TDC. 

Et mobilselskab med godt netværk

Hvis du skal have alle de ovenstående fordele, gælder det om at finde et mobilselskab, der bruger et stærkt og hurtigt netværk. Hvis du leder efter billig telefoni på Danmarks bedste netværk, TDC, kan du for eksempel bruge mobilselskabet HALLO. På Hallo.dk kan du finde billig telefoni med god dækning. Det kan du, fordi HALLO bruger TDC’s mobilnetværk, der er blevet testet af de anerkendte analyseinstitutter P3 og Teknologisk Institut, og er blevet kåret til ’bedst i test’.  Så får du den bedste dækning, det mest stabile mobilnetværk og den største kapacitet, der findes i landet. Det betyder, at du vil opleve færre opkald, hvor forbindelsen mistes, samtidig med at du opnår hurtigere og bedre hastighed på internettet.

Ovenstående artikel er lavet med økonomisk støtte fra Skrevet i samarbejde med Hallo. Indholdet er derfor ikke skrevet af TelePrisGuide.dk