ny-iphone-12

iPhone 12 er landet – her er de fedeste nye features

For få timer siden gik Apple igen på scenen i en fest af et show for at lancere endnu et skud på stammen af den kendte iPhone: nemlig iPhone 12. For de branche-interesserede er det bestemt værd at kigge med, når en af verdens førende elektronikgiganter viser nye varer frem, og det gælder naturligvis også i dén grad, når der er tale om en ny iPhone.

For mange har den nye iPhone været ventet i længere tid nu. Og siden de første rygter kom frem hen over sommeren, har det været nervepirrende at se med hver gang, de kendte ansigter fra Apple er trådt frem på scenen for at lancere et produkt.

De nye modeller hedder iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro og iPhone Pro Max.

Tidens smartphone – et liv i en telefon

For den store smartphone-fan er det ikke til at overse, at Apple med den nye iPhone 12 bygger videre på en vision om at gøre brugen af Apple-produkter til en helt særlig og eksklusive livsstil. En vision, hvor design, ydeevne og univers definerer brugeren og gør det utænkeligt for denne at benytte sig af andet end den kendte og elskede iPhone.

Den nye model er særlig interessant, da Apple nu for første gang nogensinde lancerer en model, der er skabt til det nye 5G-netværk. Og med dén udmelding, melder Apple sig på banen i kampen om endnu hurtigere netværk, der eliminerer al delay og imødekommer forbrugerens efterspørgsel på en endnu vildere performance, når det kommer til internetsurfing, livestreaming og gaming.

Den vilde performance sætter også to tykke streger under det faktum, at Apple med deres nye iPhone agter at gøre smartphonen endnu vigtigere i enhver moderne mand eller kvindes liv. Og på den måde formår de at bygge videre på et univers, der er med til at definere den forbruger, der vælger et Apple-produkt frem for en af konkurrenternes.

Foruden en vildere performance ser man igen med den nye iPhone 12, at Apple vender tilbage til et mere kantet design, som vi så i modellerne tilbage hos iPhone 4. Og det formår de at gøre på en så moderne måde, at man alligevel ikke er i tvivl om, at der er tale om en helt ny og vildere iPhone end nogensinde.

Sætter barren højere end nogensinde før

Med den nye iPhone-lancering sætter Apple standarden for smartphones på et hidtil uset niveau.

Og for elektronikgigantens konkurrenter må det være noget af en mavepuster, som i den grad er værd at føle på, når man i morgen skal tilbage og udvikle på et konkurrencedygtigt produkt.

Med fire modeller – herunder en mindre iPhone 12 Mini – er der noget for enhver smag og ethvert behov. Ydeevnen er i fokus, og uanset om man vælger iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro eller iPhone 12 Pro Max, får man et produkt, der lægger en væsentlig distance fra samtlige konkurrenter på markedet. Både når det kommer til skærm, kamera, batteri og ydeevne.

Ovenstående artikel er lavet med økonomisk støtte fra YouSee. Indholdet er derfor ikke skrevet af TelePrisGuide.dk