mobilabonnement sommer ferie

Har du styr på internetforbindelsen til sommerens rejse?

Hvis du har en ferie i vente, kan det være en god idé at tjekke, om dit mobilabonnement inkluderer EU-roaming. Hvis ikke det gør det, kan det være en god idé at skifte. Du kan finde mange abonnementer, hvor der er EU-roaming tilknyttet, uden at det bliver meget dyrere. Det handler blot om, at du finder det rette abonnement, der tilgodeser dine behov for datamængder.

En ferie uden data…

En ferie uden data lyder måske befriende, men fordi vi har vænnet os så meget til at have en internetforbindelse hele tiden, kan det også gå hen og blive frustrerende, at du ikke lige hurtigt kan tjekke nyhederne, vejret eller hive en GPS frem.

Mange hoteller tilbyder WiFi gratis eller mod et lavt beløb, men det hjælper dig ikke meget, når du er ude at udforske lokalområdet. Derfor kan et abonnement med EU-roaming inkluderet være en fordel. Denne forbindelse vil typisk også være bedre, end den hotellet har investeret i.

Mobilabonnementer med EU-roaming

Der findes mange forskellige abonnementer med EU-roaming, og du kan finde nogle med meget EU-data og nogle, hvor der blot er en smule. Eksempelvis kan du finde mobilabonnementer hos OiSTER, hvor du kan få et abonnement med enten to, fem, syv eller ti GB data i EU.

Mange teleudbydere har efterhånden gjort det muligt for dig at finde et abonnement, der passer til lige den mængde data, du gerne vil bruge på din ferie. Hvis du eksempelvis blot bruger internettet til at tjekke nyheder, sociale medier og måske til at finde vej, kan du sagtens nøjes med to eller fem GB. Streamer du derimod film og serier, så kan det godt betale dig at vælge et abonnement med flere GB data.

Brug mobilen som sædvanligt og undgå dyre regninger

Hvis du ikke har et EU-abonnement, men stadig bruger din telefon, som hvis du var herhjemme, kan det være en god idé at skifte til et EU-abonnement, da det ellers hurtigt kan blive rigtig dyrt. Med et EU-abonnement kan du til gengæld bruge telefonen, som du plejer, uden at tænke over regninger, da det hele er inkluderet.

Se også: Sammenlign billige mobilabonnementer hos Oister

Ovenstående artikel er lavet med økonomisk støtte fra oister. Indholdet er derfor ikke skrevet af TelePrisGuide.dk