netflix-3d-touch-ios-600x323

Er du vild med streaming? Så skal du sørge for et godt mobilabonnement 

Danskernes dataforbrug stiger, og det sker blandt andet i takt med et større forbrug inden for streaming. Aldrig før har streaming været så udbredt og anvendt, som det er i dag, og det er også med god grund. For i dag har vi adgang til en lang række af forskellige platforme, der tilbyder os alle former for indhold, som kan bruges til både underholdning og læring.

Hvis du er vild med streaming, er du landet det helt rigtige sted. Det kræver nemlig en særlig opmærksomhed på dit mobilabonnement at kunne streame præcis, når det passer dig. Læs med, når vi fortæller dig mere om, hvad du skal sørge for at have styr på ved dit mobilabonnement.

Data er vigtigt

Streaming er onlinebaseret tv-sening, og derfor er der særligt én komponent, der er nødvendigt: mobildata. For at kunne streame onlineindhold, skal du have en internetforbindelse, der også tillader dig at se det givne indhold. Og i dag begår mange den fejl, at de vælger et billigt mobilabonnement, der ikke har tilstrækkeligt med mobildata, så du kan streame lige så tosset, du vil.

Derfor er det vigtigt, at du sørger for et abonnement til din smartphone, der har en god portion data. Her vil vi anbefale 10 GB som minimum, hvis du streamer få gange om ugen. Jo mere streaming, desto større krav stiller det til din datamængde. Heldigvis findes der udbydere som HALLO, der tilbyder dig rigeligt med data i en række forskellige abonnementer. De tilbyder bl.a. 15, 30, 35 og 50 GB.

Mange udbydere betyder mange hastigheder

I forlængelse af mobildata, er der også stor forskel på den hastighed, som dit mobilnet arbejder inden for. Der findes forskellige former for mobilt netværk i Danmark, og her er blandt andet TDC’s mobilnetværk særligt stærkt. Det betyder, at hastigheden vil være helt i top med den bedste dækning i Danmark.

Det er ikke kun TDC, der sørger for en lynhurtig hastighed. Dog er det altid værd at undersøge den respektive udbyders netværk for at sikre, at du får en hurtig forbindelse. Heldigvis er der gode muligheder for at få det hele til en god pris, så du ikke behøver at betale for meget.

 

Ovenstående artikel er lavet med økonomisk støtte fra HALLO. Indholdet er derfor ikke skrevet af TelePrisGuide.dk