telia

Den moderne mobilbruger skal vælge mobilabonnement hos Telia

Der er flere tungtvejende grunde til at vælge Telia, næste gang man skal skifte teleudbyder.

Nordens bedste netværk og kan benyttes i mange lande

For det første har de et rigtig godt mobilnetværk. Ikke bare i Danmark, men i hele Norden. Alle Telias mobilabonnementer kan bruges i hele Norden, ikke kun i Danmark. Har du et af selskabets to One-abonnementer, betyder det altså fri tale og fri data, når du opholder dig i Norge, Sverige, Island og andre nordiske lande. Også Baltikum-landene er faktisk inkluderet også.

Alle Telias mobilabonnementer kan bruges i Norden og Baltikum som var man i Danmark. Inden for abonnementets vilkår kan man altså bruge løs af abonnementet i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Letland, Litauen og Estland. Særligt for virksomheder, der rejser meget i disse lande er det naturligvis super attraktivt, men det er selvfølgelig også aktuelt for private – og er mobilabonnementet til dig, der rejser.

Alle Telias mobilabonnementer kan bruges inden for EU. Abonnementet, som Telia kalder OneWorld, går skridtet videre – eller faktisk flere skridt og bryder grænserne. Udover, at abonnementet kan bruges i Danmark, Norden og Baltikum med fri tale, sms, mms og fri data data, får man også fri tale, sms og mms og 20 GB data i hele EU samt i USA, Thailand og Tyrkiet.

5G og masser af data

Telia arbejder pt. på at rulle 5G ud i Danmark og det kommer for alvor til at tage fart i 2021. Flere af selskabets abonnementer er 5G Ready, som det kaldes. Det betyder, at man kan gå på 5G-nettet, så snart det er klar i det område, hvor du opholder dig. Man skal ikke betale ekstra for at benytte 5G-nettet.

Telia ved godt, hvor det bærer hen med dataforbruget på mobilen og derfor inkluderer deres abonnementer meget data, så man er fremtidssikret. To af selskabets abonnementer har som nævnt fri data (1.000 GB). Det giver enorm frihed og tryghed, når man er online og benytter flere og flere af de dataslugende tjenester, der eksisterer. Har man en telefon med stor skærm, vil man helt automatisk bruge den mere til video og gaming og det er noget, der suger data.

Telia kan anbefales som familiernes teleudbyder, da de tilbyder mange flere produkter end blot tale, sms, mms og data. De giver nemlig også rabat på populære tjenester, der kan give gode besparelser over tid. For eksempel kan man som Telia-kunde få 20 kroners rabat på Spotify, HBO, Flipp og hele 30 kroners rabat på Microsoft 365 Family.

Telia Tirsdag er et andet godt tilbud, der faktisk kan spare folk for mange penge. I dag er det blevet ret dyrt at gå i biografen, men Telia tilbyder, at man som Telia-kunde gratis kan invitere en anden med i biografen om tirsdagen. Tilbuddet kan bruges i 36 biografer i hele landet.

Ingen bindingsperiode + fysiske butikker i hele landet

Der er ingen bindingsperiode, når du køber et mobilabonnement hos Telia. De har ofte store rabatter på populære telefoner og køber man en telefon hos Telia, så sendes den gratis – der er altså fri fragt. Har man ikke mulighed for at betale den fulde pris for telefonen på en gang, kan man afdrage rentefrit i op til 36 måneder.

Mange teleselskaber findes i dag kun online, men Telia har fysiske butikker i hele landet. Det giver en større tryghed og vished om, at man kan få svar på de ting, man eventuelt har problemer med eller ønsker at vide mere om.

Call me er bedste alternativ

Rammer Telias udvalg af mobilabonnementer og tjenester ikke lige plet i forhold til dit behov og forbrug, er datterselskabet Call Me det rette alternativ.

De benytter samme gode netværk som Telia og har en række meget billige mobilabonnementer med meget data, også et enkelt med fri data.

Call Me tager hverken oprettelsesgebyr eller benytter bindingsperiode og man kan afdrage rentefrit ved køb af ny telefon. Man har samtidig 30 dages returret. Call Me har ry for at være et teleselskab med meget loyale kunder og har vundet Loyalty Awards fire gange de sidste fem år.

Ovenstående artikel er lavet med økonomisk støtte fra Skrevet i samarbejde med Telia. Indholdet er derfor ikke skrevet af TelePrisGuide.dk