iphone 13 max

Apple’s nye iPhone 13 – få dit overblik over de nye specs

Som forventet kom Apple igen i år med deres nyeste skud på stammen over banebrydende smartphones – nemlig den ventede iPhone 13 og de dertilhørende variationer. Og selvom spekulationerne endte med at være ganske retvisende, er det alligevel noget helt specielt over dette års iPhone.

Her i artiklen har vi samlet de vildeste nye features i den nye smartphone, så du kan få indblik i, hvorfor du måske skal overveje at skifte din nuværende model ud. Læs med videre og få vores oversigt over highlights fra lanceringsaftenen. Eller find iPhone 13 pris her.

Nye features i den nye iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max og iPhone 13 mini

Som sædvanlig er har Apple igen brugt det forgangne år på at forbedre batteritiden i deres ikoniske smartphone. Men hvor man tidligere har innoveret på en eksisterende batteriteknologi, har man i år valgt at bevæge sig ud på uvant territorium og skifte til en helt ny teknologi. Nemlig en teknologi, der løser både problemet ved at øge kapaciteten, men som samtidig er en teknologi, der fylder mindre – og som derfor giver plads til blandt andet andre features.

Den nye batteriteknologi synes måske ikke banebrydende for den enkelte forbruger. Men i tech kan det medføre, at vi fremadrettet kommer til at se en helt ny innovation inden for smartphones og her især iPhones, der også i deres iPhone 13 lancerer den hurtigere A15 bionic processer og super retina skærm. Og hvis man troede, der snart ikke var mere at udvikle på i her iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max og iPhone 13 Mini – så kan vi fortælle, at denne udvikling er med til at sætte barren endnu højere.

Foruden anvendelse af en ny batteriteknologi har iPhone med deres 13-model også valgt, at det er blevet tid til at øge lagerpladsen og introducere pro-modellerne med 1 TB lagerplads. Og selvom andre konkurrerende modeller har leveret samme løsning, er det måske en smule uventet hos Apple og deres iPhone, da det netop har påvirket prisen – hvorfor de hermed også har udgivet deres hidtil dyreste iPhone.

iPhone 13’s nye design og farvevalg

Med den nye iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max og iPhone 13 mini ser man ikke den store designmæssige forandring fra sidste års iPhone 12. Og selvom man måske havde forventet en større forandring, hænger det unægtelig sammen med, at man også tidligere på året har introduceret samme design-nuancer i Apple’s iMAC-modeller – hvor man også har forladt de bløde kanter til fordel for et mere kantet og stilistisk design samt et diagonalt kameramodul.
Men selvom designet ikke er meget anderledes ved den nye iPhone 13, kan du derimod få en smartphone, der i den grad kan fås i farverige udgaver. Og hvis du tidligere har fravalgt Apples smartphone, fordi farverne har været for konservative, har du nu fået muligheden for at gøre come-back, da den nye iPhone 13 i den grad skiller sig ud fra sine forgængere med et langt mere vovet farvespil.

 

Ovenstående artikel er lavet med økonomisk støtte fra Skrevet i samarbejde med YouSee. Indholdet er derfor ikke skrevet af TelePrisGuide.dk