Steen Jørgensen tester og anmelder smartphones og mobilabonnement

Steen Jørgensen er mobilekspert og chefredaktør på Mobil.nu hvor han tester og skriver anmeldelser af mobiltelefoner, bredbåndsydelser og danske mobilabonnement. Under navnet Stein Jürgen er han også ansvarlig for test og anmeldelser af smartphones på det internationale website, SmartphonesRevealed.com.

Steen Jørgensen er ansat og medejer af Mobilselskabet ApS, som er moderselskabet bag websites som; Mobil.nu, TelePrisTjek.dk, MobilKunden.dk, TelePrisGuide.dk, Pricepusher.dk, 24Tech.dk og SmartphonesRevealed.com.

Mobilekspert, Steen Jørgensen

Steen Jørgensen er mobilekspert til fingerspidserne. Siden 1999 har han testet og skrevet anmeldelser af mobiltelefoner. Hans fokus har altid været på mobiltelefonernes oplevelse, kvalitet og pris. Formålet med hans arbejde er at give danskerne objektive

vejledninger og subjektive anbefalinger i valget af deres næste mobiltelefon. Sideløbende har Steen Jørgensen også rettet sin opmærksomhed mod undersøgelser og sammenligninger af danske mobilabonnementers vilkår og priser. Daglig fokus på teleselskabernes mobilabonnementer og vilkårene der gøres gældende for disse, gør det muligt for Steen at rådgive læserne på Mobil.nu om priser, fordele og ulemper ved de enkelte mobilabonnementer. Det er denne viden, der ligger til grund for de anbefalede mobilabonnement.

Du kan læse mere om mobileksperten, Steen Jørgensen på hans linkedIn profil

Steen Jørgensen kan også kontaktes telefonisk på +45 29 99 50 84. Han træffes bedst i dagtimerne på hverdage mellem klokken 10:00 og 15:00.

Steen kan også træffes ved at sende en mail til steen@mobilaps.dk.

Se anbefalinger af de bedste og billigste mobilabonnement